Costa a Costa Sud

la travessia continental de Miami a San Diego

Aquesta ruta és bastant inusual per a viatjar de l'Atlàntic al Pacífic, ja que no té referent històric com la Lincoln Highway o la Senda d'Oregon. En canvi, connecta les dues banyeres turístiques del país: Miami, la capital llatina, i San Diego, la ciutat més mediterrània. Creuarem tot l'estat de Florida per a seguir la línia del Golf de Mèxic. Després de passar dues nits a la vibrant ciutat de Nova Orleans entrarem a la zona dels Bayous, els s elvàtics aiguamolls del Delta del Mississipí. A Houston visitarem la central de la NASA abans de seguir la frontera de Mèxic pel desert de Sonora fins a arribar a les dolces ribes del Pacífic. Celebrarem un gran viatge amb un parell de tequiles en Tijuana.


Duració: 18 días
Distància total: 5.300 km
Mitjana diària: 435 km

Preu: per persona 3.495 € + vol + moto
Motos disponibles: deu models diferents de Harley Davidson
Estats creuats: Florida, Alabama, Mississippi, Louisiana, Texas, Nuevo México, Arizona y California
Propera sortida: a determinar

 

Llocs Destacats

Miamia Platja, punt inicial de la ruta en moto Costa a Costa  Sud

Miami

A la ciutat més del caribenya dels Estats Units visitarem la comunitat cubana i farem una passejada pel llegat modernista de Miami Beach.

Una excursió en hidrolliscador pels aiguamolls de Florida

Llac Okeechobee

En el cor de la península de Florida anirem d'excursió en hidrolliscador pels aiguamolls. Fins ara sempre hem tingut la sort de veure algun al•ligàtor al seu hàbitat.

Les ribes del Golf de Mèxic

El Golf de Mèxic

La costa del golf té moltes cares. Lluny dels centres turístics descobrirem platges blanques gairebé verges, fars i dunes. Creuarem la Badia de Mobile en ferri.

Al barri francès de Nova Orleans

New Orleans

El bressol del Jazz continua vibrant amb la música i els còctels. Recorrerem l'animat barri francès i visitarem una botiga d'ingredients "vudú", la bruixeria del Carib. Nova Orleans és única, als Estats Units no hi ha res comparable.

Natura salvatge en els Bayous de Louisiana i Florida

Els Bayous

Creuarem els extensos aiguamolls del delta del Mississipí. Pujar una plataforma petrolífera serà una experiència única. Una visita guiada ens explicarà el procés de fabricació de la salsa Tabasco.

El centre de la NASA a Houston, Texas

Houston

La visita a les històriques instal•lacions de la NASA és gairebé obligatòria. Entrarem en el centre de control de les missions Apol•lo des d'on es va dirigir el primer allunatge en 1969. Trobarem exposicions de tota mena d'artefactes relacionats a la ciència-no-ficció dels anys 60.

Creuant Texas amb moto

Austin

La capital texana també s'autoproclama capital mundial de la música en directe. Ens trobarem amb una molt animada zona de bars, gairebé tots amb música en viu. Austin trenca amb tots els tòpics sobre Texas. Una campanya lluita per la preservació de la seva singularitat amb l'eslògan "keep Austin weird" - mantinguem Austin estranya.

Aire mexicà en El Paso

El Paso

Visitarem la casa on es va rodar la famosa pel•lícula de terror "La Matança de Texas". Després ens deixem fascinar pels estalactites de les Cavernes de Carlsbad, patrimoni de la humanitat. La ciutat fronterera de El Paso ja té un aire molt mexicà.

Tombstone conserva l'atmòsfera de l'Oest Salvatge

Tombstone

L'Oest Salvatge continua viu, Tombstone ens desplaça 150 anys enrere. El seu nom significa ni més ni menys que "làpida". Va ser l'escenari del famós tiroteig entre Doc Holliday i Wyatt Earp, retratat en múltiples pel·lícules. Les tombes de diversos participants encara es troben en el cementiri local, les buscarem.

Creuant el Desert de Sonora amb moto

El Desert de Sonora

Els famosos cactus Saguaro de tres o quatre braços es troben solament al desert de Sonora. Alguns exemplars aconsegueixen els 12 metres d'altura. Donarem un cop d'ull a un dels famosos cementiris d'avions. Després ens vindrà pell de gallina visitant una base de llançament de míssils nuclears de la Guerra Freda.

San Diego, destí final de la ruta Costa a Costa Sud amb Moto

San Diego

Entrarem al llegendari Hotel Coronado, el primer hotel de la història amb il·luminació elèctrica. Thomas Edison va venir personalment per a supervisar la instal·lació. L'impressionant edifici de fusta va servir com a escenari principal de la probablement més famosa pel·lícula de Marilyn Monroe "Ningú no és perfecte".

Travessant la frontera mexicana cap al centre de Tijuana

Tijuana

Podem travessar la frontera caminant i en pocs minuts arribarem al centre de l'oci mexicà. La ciutat és molt millor que la seva reputació i mentre no sortim del centre no hi ha cap tipus de perill. Travessar l'hermètica frontera també és una experiència. Brindarem amb tequila per a celebrar un viatge replet de vivències excepcionals.

Els Costes al Detall

Preu base per persona (hotels, guia, organització, vehcle de servei, IVA): 3.495 €
Lloguer de moto segons model entre 2.295 y 2.715 €
Vol (segons aeroport de sortida, aerolínea i antelació de reserva): entre 700 i 1.000 €
Suplement d'habitació individual: 840 €
Consulta la secció "Preguntes Freqüents" per a tota la informació pràctica sobre els nostres viatges.

El mapa de la nostra Ruta Costa a Costa Sud amb moto

 

El vídeo del viatge del 2015

Costa a Costa Sud en Moto: De Miami a San Diego - al Maig 2015 de Rumbo 66 en Vimeo.