Viatges temàtics en grup reduït

per a gent amb inquietuds, interessos i aficions

En un minibús de fins a 15 places explorarem temes històrics i culturals als Estats Units i d'aquí poc també en alguns països europeus. Gradualment vaig afegint rutes i destins. La selecció de temes i el disseny dels itineraris són reflex de les meves propies aficions. Abandonem els camins habituals del turisme i entrem en territoris i temàtiques que cap dels grans operadors ofereix. Són viatges intensos, molt diferents dels productes habituals de la indústria turística.

Tots els enllaços dirigeixen a la web www.cruzandocontinentes.es on trobareu els detalls dels viatges.

Sortides al 2024:
Sioux, Shoshone i Cheyenne del 29 de Juny al 12 de Juliol
Pel·lículas i llegendes de l'Oest Salvatge del 13 al 26 de Juliol - enllaç en breu
El so de la Costa Oest del 3 al 18 d'Agost
Pel·lículas i llegendes de l'Oest Salvatge del 28 de Setembre al 11 d'Octubre - enllaç en breu

Les Rutes:

L'eclipsi solar - un espectacle màgic

Sioux, Shoshone y Cheyenne

Explorarem la cultura, la història i l'actualitat dels indis en la zona de trobada de les Rocoses i les Grans Planes. Acudirem a un rodeo i a un autèntic Powwow - la festa anual que reuneix els Cheyenne i les tribus veïnes. Visitarem Little Bighorn, Wounded Knee, Yellowstone, Medicine Wheel, Devils Tower, Bighorn Canyon i els monuments gegants del Mont Rushmore i Crazy Horse.
A San Francisco, epicentre del moviment hippie

El so de la Costa Oest

Entre Seattle i Los Angeles seguirem les petjades de les mogudes musicals de la costa del Pacífic: Del "West Coast Blues per la Generació Beat, el Surf Sound, els hippies, el Glam Metall dels 80 fins a Punk i Grunge. Gaudirem de música en directe i visitarem locals mítics com Whiskey a Go Go, Rainbow Bar o Viper Room. A més podrem admirar els arbres més alts del món i les costes espectaculars de Oregon i Califòrnia.
Viatge temàtic pel món de les pel·lícules western i l'Oest Salvatge

Pel·lícules i llegendes de l'Oest Salvatge - detalls en breu

El nostre recorregut ens portarà a multitud d'escenaris de pel·lícules western famoses. Al mateix temps seguim les històries de personatges històrics com Billy el Nen, Wyatt Earp, Doc Holliday, els germans Clanton, Butch Cassidy i Sundance Kid. Visitarem els llocs reals que van inspirar als cineastes. De pas coneixerem els paisatges de nou parcs nacionals. Bryce Canyon, Arches o Zion són molt coneguts, uns altres com White Sands, Natural Bridges o Canyon de Chelly es troben lluny dels circuits turístics.
Highline trail al Parc Nacional Glacier en el nord de Montana

Senderisme als Parcs Nacionals del Nord-oest

Caminarem pels paisatges fantàstics de set parcs nacionals i uns quants parcs estatals. Les excursions seran fàcils i no superaran els 12 quilòmetres de llarg. En el nord de Califòrnia, Oregon i Idaho ens mourem entre els arbres més alts del món i per paisatges volcànics. A Wyoming ens esperen dos dels parcs més famosos: Yellowstone i Grand Teton. En Montana embarcarem a un petit creuer pel riu Missouri i visitarem un dels parcs més remots: Glacier - el parc de les Glaceres.

El mapa dels nostres vaitges temàtics
El mapa dels viatges d'autor