Volcans, Cascades, Indis i el Canyó de l'Infern

un viatge fascinant per les Rocoses dels Estats Units i Canadà

Per a allunyar-nos de les massificacions i de la calor extrema de l'Agost hem dissenyat una ruta variada, sorprenent i francament emocionant. El turisme internacional ignora la preciosa zona fronterera dels Estats Units i Canadà. Ens esperen volcans de 4.000 mil metres d'altitud, rius salvatges, llacs, cascades, canyons i paisatges al·lucinants. Creuarem North Cascades, un dels parcs nacionals més remots. Coneixerem la història i el present de la tribu dels Nez Perce, visitarem la regió dels millors vins americans i baixarem pel Hells Canyon en una embarcació propulsada per turbina. Una visita guiada ens ensenyarà la fabricació d'avions Boeing. La gran concentració de llocs impressionants ens permet fer menys quilòmetres i tenir més temps per a gaudir de cada lloc.

Distància total: 3.050 km
Mitjana diària: 305 km
Estats creuats Washington, British Columbia (Canadá), Idaho, Oregon
Motos disponibles: cinc models diferents de Harley Davidson, més vàries Yamaha i BMW
Preu: per persona 3.695 € + vol + moto
Propera sortida: del 3 al 18 d'Agost 2024

Llocs destacats

Seattle, punt inicial del nostre viatge amb moto pel nord-oest pacífic

Seattle

La "ciutat maragda" té fama de ser una de les més "progres" i civilitzades dels Estats Units. Pujarem la famosa "Space Needle", observarem salmons pujant pel riu i seguirem els passos de Jimi Hendrix, Bruce Lee i Kurt Cobain.
Visitarem la fàbrica de Boeing

La fàbrica de Boeing

En l'edifici industrial més voluminós del món Boeing acobla els models 737 Max, 767 i 777. Té una superfície d'increïbles 13 milions de metres quadrats. Una visita guiada ens deixarà al·lucinats.
Deception Bridge en la isla Whidbey

Whidbey Island

Un ferri ens portarà a la major illa de l'estat de Washington. Baixarem a les platges verges de l'oceà pacífic i ens parem a observar l'elegant pont Deception Bridge.
Per l'alta muntanya del parc nacional North Cascades

North Cascades National Park

Per la vall de riu Skagit creuarem les muntanyes North Cascades que s'eleven fins a 2.800 metres. Farem 150 quilòmetres per bells paisatges alpins.
Vinyes a la vall Okanagan

La Vall de Napa canadenca

Travessarem la frontera i visitarem un dels molts cellers de l'Okanagan Valley. Junt a la vall veïna produeix el 90% del vi canadenc.
*Spotted *Lake - una curiositat natural

Spotted Lake

El "Llac Tacat" és tot un caprici de la naturalesa. A l'estiu, gran part de les seves aigües evapora i es desenvolupen taques rodones de minerals. És un lloc sagrat dels nadius i només permeten acostar-se a uns 150 metres.
El pont sobre el riu Spokane

Riverside State Park

Als afores de Spokane, la segona ciutat de l'estat de Washington, trobarem aquest bonic parc natural. Destaca el pont de suspensió sobre els ràpids del riu Spokane.
El Canó de l'Infern

El Canyó de l'Infern

Baixarem amb vaixell pel riu Snake per a entrar al Hells Canyon, un territori salvatge de gairebé 900 quilòmetres quadrats. El congost és més profund que el Gran Canó del Colorado però molt menys conegut.
Coneixerem als indis Nez Perce

Els indis Nez Perce

Aprendrem la història d'aquesta petita tribu. En 1877 van fugir 750 homes, dones i nens perseguits de dos mil soldats de l'exercito americà. Passat 1.800 quilòmetres es van refugiar al Canadà. Ens ensenyaran com construïen els seus tipis.
Palouse Falls - una perla de la naturalesa

Palouse Falls

La cascada de gairebé 60 metres d'altura és tan bella que sembla d'un altre món. Enmig d'una planícia àrida ningú esperaria aquest lloc paradisíac.
Amb moto per la vall del riu Columbia

Columbia River Gorge

La vall del majestuós riu Columbia està plena de miradors panoràmics i cascades preciòses. A més produeix els millors vins d'Amèrica del Nord (per al meu gust ;-).
Multnomah Falls, Oregon

Multnomah Falls

Les cascades de Multnomah són una altra bellesa increïble, però completament diferents a la de Palouse. Just enmig de les dues escales trobem un pont com a punt perfecte d'observació.
Timberline Lodge, de la pel·lícula  "El resplendor"

Timberline Lodge

A la falda de la Mount Hood no trobarem neu, però aquest famós hotel, escenari de la pel·lícula "El resplandor" amb Jack Nicholson. A 1830 metres d'altitud gaudirem de vistes esplèndides. Per carreteres corbades donarem mitja volta al parc nacional.
Erupció del Mount St. Helens en 1980

Mount St. Helens

L'erupció més desastrosa dels EUA, al 1980 va tenir una força equivalent a 500 bombes atòmiques d'Hiroshima. Va cobrar 57 vides humanes i va arrasar centenars de quilòmetres quadrats del seu entorn. Ens acostarem al volcà per a observar com es recupera la natura.
El majestuós volcà Mount Rainier

Mount Rainier National Park

Amb 4.392 metres l'últim volcà del nostre itinerari és el més alt de l'estat de Washington. Pujarem fins a uns 2.100
metres i gaudirem de vistes espectaculars.
Snoqalmie Falls - otra cascada impressionant en l'última etapa del nostre viatge amb moto

Multnomah Falls

Ja coneixem l'última de les grans cascades pel seu paper en la sèrie "Twin Peaks" de David Lynch. A poca distància podem menjar a Twede's Cafe que també va aparèixer en gairebé tots els episodis.


El cost del viatge al detall

Preu base per persona (hotels, guia, organització, vehicle de servei, IVA): 3.695 €
Lloguer de moto
Harley Davidson Street Glide / Road Glide Grand Touring Edition 2.498 €
Street Glide / Road Glide 2.393 €
Heritage Softail Classic 2.378 €
També hi ha disponibilitat limitada de Yamaha FJR1300, Súper Teneré 1200, BMW R1250GS, R1250RT iHarley Panamericana 1250.
Vols (segons aeroport de sortida): entre 900 i 1.200 €

Suplement d'habitació individual: 1.080 €
Consulta la secció "Preguntes Freqüents" per conèixer tota la informació práctica sobre els nostres viatges.
Baixa't la fitxa tècnica del viatge en format pdf per a imprimir la informació pràctica. Disponible en breu.

El mapa de la nostra Ruta per les Rocoses
El mapa del nostre itinerari per les Rocoses