Els Alps amb Moto

mil corbes tocant el cel

La major cadena muntanyenca d'Europa és la Meca dels amants de les corbes i de les rutes per paisatges majestuosos. En una setmana recorrerem 1.400 quilòmetres de les millors carreteres entre glaceres, llacs, cascades, barrancs i cims que superen els 3.000 metres. L'itinerari ens porta per Alemanya, Àustria i Itàlia. Passarem nit a les ciutats més atractives de la zona: Munic, Salzburg, Cortina d’Ampezzo, Meran. Evidentment ens encarreguem de tots els aspectes de l'organització del viatge.

Distància total: 1.370 km
Mitjana diària: 195 km
Preu: per persona 1.895 € + vol + moto
Països creuats: Alemanya, Àustria i Itàlia
Propera sortida: A determinar

Llocs destacats

Munic, el punt d'inici de la ruta en moto pels Alps

Munic

La tercera metròpoli d'Alemanya barreja un ambient cosmopolita amb les seves profundes arrels bavareses. En les seves cerveseries gegants, sembla que la “Oktoberfest” duri tot l'any.
Salzburg - la ciutat de Mozart és el segon destí de la nostra ruta en moto pels Alps.

Salzburg

La ciutat de Mozart ens espera a un centre barroc esplèndid i un aire d'èpoques més romàntiques. El conjunt del centre històric és patrimoni de la humanitat de la UNESCO.
Hallstatt - poble emblemàtic en la ruta motera pels Alps.

Hallstatt

Entre llacs i muntanyes arribarem al molt pintoresc poble de Hallstatt, patrimoni cultural de la humanitat. El conjunt és tan bonic, que s'ha construït una rèplica a la Xina.
El llac de Gosau davant del massís del Dachstein.

Gosausee

El panorama de les aigües blaves del llac de Gosau davant de les glaceres i el cim del massís “Dachstein” és una de les imatges més emblemàtiques d'Àustria.
L'alta carretera alpina Grossglockner en moto

Grossglockner

La “Alta Carretera alpina del Grossglockner” és una de les rutes moteres més famoses del continent. El restaurant del pas de muntanya més alt d'Àustria es troba a 2.571 metres d'altitud.
El Massís de les Dolomites des de la motocicleta

Cortina d’Ampezzo

Cortina és una sofisticada ciutat turística envoltada de res menys que 18 cimeres de més de 3.000 metres d'altura. Des d'aquí pujarem als passos “di Pordoi” i “de Falzarego”, tots dos a més de 2.000 metres d'altitud.
Vista de Bolzano

Bolzano

Si hi ha interès, podem visitar el Museu Arqueològic que alberga la famosa mòmia “Ötzi”. L'home va morir cap al 3255 a. C. i va ser descobert en 1991 a una altitud de 3.200 metres, per tant perfectament conservat.
Palmeres y vinyes en Merano - els Alps italians en moto

Merano

La vall de Merano destaca pel seu bon clima que permet plantar vinyes i el creixement natural de palmeres en el lloc més septentrional d'Europa.
En moto pel Passo del Rombo en els Alps italians

Passo di Rombo

El pas de muntanya marca la frontera entre Itàlia i Àustria. Els rius del costat sud desemboquen al Mediterrani, els del nord a través del Danubi a la Mar Negra. Justament aquí a dalt visitarem un gran museu de motos.
Aigües braves en l'estat de Tirol

Stuibenfall

Tirol és terra d'aigües braves. Gaudirem de magnífiques vistes de la cascada “Stuibenfall”, amb 159 metres la més alta de l'Estat de Tirol. Al seu costat podem baixar per una escala amb diversos miradors.
Casa típica dels Alps

Silvretta

La carretera de Silvretta ens portarà una altra vegada a dotzenes de corbes tancades fins a altituds que superen els dos mil metres. Qualsevol guia motera la marca amb tres estrelles.
El castell Neuschwanstein - la símbol de la Alemanya romàntica - en la nostra ruta en moto pels Alps

Neuschwanstein

Una altra vegada a Alemanya visitarem el castell “Neuschwanstein”, famós per la seva imatge en les màquines de tabac i les interpretacions en Disneylandia. El rei de Baviera es va suïcidar (suposadament) abans de moblar-ho.

El cost del viatge al detall

Preu base per persona (hotels, guia, organització, vehicle de servei, IVA): 1.895 €
Lloguer de moto (si no aneu amb la vostra propia moto, diferents models de BMW) entre 715 i 1.135 €
Vol (si no hi aneu per compte propi): entre 150 i 400 €

Suplement d'habitació individual: 500 €
Consulta la secció "Preguntes Freqüents" per conèixer tota la informació práctica sobre els nostres viatges.
Baixa't la fitxa tècnica del viatge en format pdf per a imprimir la informació pràctica.

El mapa de la Ruta en Moto pels Alps
El mapa del nostre itinerari en moto pels Alps

El trailer del viatge pels Alps al Juny 2021


Més videos dels nostres viatges per la Ruta 66 en la pàgina vídeos.